Kaart & tracks

Voor alle routes is een A3 formaat kaart en zijn er gpx-tracks beschikbaar . Deze zijn te vinden op de deelnemerspagina van  het evenement. Je kunt deze zelf printen of opslaan in je telefoon om onderweg een eventuele back-up te hebben in geval van bijvoorbeeld sabotage aan de route.

Markering
De route wordt hoofdzakelijk aangegeven met oranje linten. Twee lintjes worden voor een afslag geplaatst aan de afslagzijde en vervolgens één lintje ter bevestiging aan de tegenoverliggende kant na de afslag (atb route methode). Als de route rechtdoor gaat is er een bordje of lintje na de kruising geplaatst.

atb_uitlint-visualisatie

Borden
Wij gebruiken geplastificeerde borden op A4 formaat bevestig aan lage gele paaltjes. Deze zijn niet heel groot omdat de fietsers alles met zich mee moeten dragen. De afstand wordt iedere 5 km aangegeven. Ook worden splitsingen, kruisingen met fietspaden en wegen, en naderende verzorgingsposten met borden aangegeven.

borden

Spltsing
Een splitsing van routes (zie tekening hieronder) kondigen wij aan met twee A4-formaat bordjes. Hier tussen spannen wij op het midden van het pad een rood-wit lint in de looprichting als extra attentie. Na een splitsing hangt een bord met de vermelding op welke route je loopt. Ook hebben we op enkele locaties waar je mogelijk onbedoeld een pad in kunt lopen of vergeet af te slaan kleine verbodsborden geplaatst.

methodiek-splitsing